.Index Actualitate Administratie Turism

Telegondola va funcționa gratis în Pasul Vâlcan

Telegondola va funcționa gratis în Pasul Vâlcan. Autoritățile locale din municipiul Vulcan pregătesc o amplă manifestare dedicată centenarului Marii Uniri. Evenimentul care va avea loc în data de 25 august se va desfășura în Pasul Vâlcan, iar pentru a atrage cât mai mulți participanți autoritățile locale au decis ca în acea zi telegondola să funcționeze gratuit.

“Datorită solicitărilor cetățenilor municipiului Vulcan, sâmbătă 25 august, telegondola va funcționa gratis, aceasta va porni la ora 8:30, pentru cei care vor să participe la evenimentul organizat în Pasul Vâlcan, cu ocazia Centenarului Primului Război Mondial”, spune Cristian Merișanu, viceprimarul municipiului Vulcan.

Primarul municipiului Vulcan estimează că la acest eveniment vor fi prezenți cel puțin 1000 de oameni, din Vulcan, dar și din județele Hunedoara și Gorj. În anul Centenarului, Vulcanul își primește oaspeții la Memorialul din Pasul Vâlcan, sâmbătă, 25 august 2018, de la ora 10,00. La înălțime, vor avea loc ceremonii militare și religioase, depuneri de coroane de flori, dezvelirea unor noi busturi de oameni bravi a căror viață este strîns legată de istoria acestor locuri și de bătăliile care au precedat Marea Unire, precum și de alte și alte surprize pe care organizatorii le pregătesc pentru acest eveniment.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.