.Index Actualitate

282 de hunedoreni mai sunt în carantină. 564 în izolare. 74 de persoane s-au vindecat de coronavirus

Informaţii centralizate de la începutul perioadei de
monitorizare

Număr persoane ieşite din carantină: 482
Număr persoane aflate în carantină: 282
Număr persoane aflate în izolare: 564
Număr persoane ieşite din izolare: 6.036
Număr persoane vindecate şi externate: 74
Număr persoane confirmate: 437
Număr persoane decedate: 47

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat misiuni în contextul Stării de Urgenţă, al respectării pervederilor ordonanţelor militare şi al prevenirii răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, astfel:

– În ultimele 24 de ore, 12 militari I.S.U Hunedoara, cu 4 mijloace tehnice, au fost implicaţi în 11 misiuni de transport spre judeţele de reşedinţă la revenirea în ţară, a persoanelor care urmează să se izoleze la domiciliu şi în misiuni de deplasare la centrele de carantină şi transfer al persoanelor cu Covid 19. De asemenea, pompierii au realizat operaţiuni de decontaminare a personalului sau tehnicii din dotare. Toate activitățile desfășurate la nivelul județului pentru prevenirea răspândirii virusului sunt coordonate de către Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Hunedoara.

– Serviciul de Ambulanţă al judeţului Hunedoara a efectuat 44 de misiuni cu 5 mijloace tehnice, transportul la spital al persoanelor confirmate pozitiv cu noul coronavirus, deplasarea persoanelor la centre de carantină precum şi transportul testelor prelevate din judeţul Hunedoara la clinici de specialitate din Cluj şi Timişoara.

– În cursul zilei de ieri, polițiștii hunedoreni au acționat în sistem integrat alături de alături de jandarmi, militari, polițiști locali și alte forțe ale M.A.I.

Aceștia au fost prezenți în teren pentru prevenirea și combaterea criminalității și pentru a se asigura că cetățenii respectă prevederile Ordonanţelor Militare.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost executate 54 de misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 56 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 90.820 de lei.

Dintre sancțiunile contravenționale aplicate, 55 au fost pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, în conformitate din Ordonanța Militară nr. 3/2020 și o altă contravenție pentru fapte de natură economică.

– Echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au efectuat 142 de misiuni, cu 207 jandarmi şi au aplicat 9 sanctiuni valoare 17.500 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.