.Index Actualitate

5 ianuarie 2017. Data la care se judecă apelul SindicatuluI Noroc Bun

Apelul depus de Sindicatul Noroc Bun se judecă în data de 5 ianuarie 2017. Sindicatul Noroc Bun a depus apel la soluția Tribunalului Hunedoara în dosarul în care se judecă insolvența Complexului Energetic Hunedoara. Adrian Jurca, președintele sindicatului a depus o cerere de intervenție în nume propriu, care a fost respinsă de instanța de la Deva.

“Respinge cererea de intervenţie în interes propriu formulată de Sindicatul „Noroc Bun” ca inadmisibilă”, arăta soluția Tribunalului Hunedoara.

În tot acest timp, dosarul în care se judecă insolvența Complexului Energetic Hunedoara a fost suspendat, acesta urmând a fi repus pe rolul instanței, după soluționarea apelului de Curtea de Apel Alba Iulia.

Oamenii trimiși acasă

Date fiind problemele cu care se confruntă Complexul Energetic Hunedoara, s-a luat măsura de a trimite angajații acasă. Personalul auxiliar din cadrul exploatărilor de cărbune ce aparțin de Complexul Energetic Hunedoara (CEH) va sta acasă în zilele de luni, începând din data de 3 ianuarie 2017, și va fi plătit cu 75% din salariul tarifar.

Monika BACIU

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.