Adrian David prezintă adeverința de salariu

Adrian David, consilierul directorului general al Complexului Energetic Hunedoara și-a făcut public venitul pe care îl încasează de la CEH. Acesta dovedește și printr-un act oficial.

„Am citit cu stupoare cã, primarii de muncipii si cei de orase au fãcut o afirmatie, care este cu totul si cu totul neadevãratã. E vorba despre salariul pe care eu l-as încasa lunar de la CEH, care ei spun cã este 115 milioane de lei vechi. Probabil cã îsi amintesc de o grilã de salarizare de pe vremea când membrii PSD conduceau Complexul Energetic Hunedoara”, a declarat într-o conferintã de presã, Adrian David, consilier al directorului CEH.

untitledDavid a făcut o comparație și cu salariile încasate de foștii directori ai Complexului Energetic Hunedoara.

„De exemplu, domnul consilier judetean Andronache Daniel, care a condus prost si mult timp CEH, dacã e sã ne luãm dupã datoriile care au crescut vertiginos în vremea când a condus CEH, încasa lunar cel putin 24.000 de lei. La fel si domnul Drãgoi, care este membru PSD si a fost o vreme secretarul PSD Vulcan. Si el încasa între 19 si 24 de mii de lei. Ca sã nu mai vorbesc de cât încaseazã în acest moment un membru PSD, cumnatul candidatului Cristian Resmeritã, diomnul Aurel Anghel, director la SNIM, care încaseazã 34.000 de lei pe lunã de la SNÎMVJ. În jur de 24.000 e salariul ce i-l plãtesc minerii de la CEH, plus, 4000 de lei ca membru al  C.A. si pentru performantele anuale primeste un bonus de 700 de milioane de lei vechi pe an”, a mai spus Adrian David, consilier al directorului CEH.

Adrian David a ținut să dezmintă acuzațiile care i se aduc de unii primari ai PSD.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.