.Index Actualitate Turism

Aflux de turişti în Valea Jiului

dsc_0432Revelion în Straja. Sute de turişti din întreaga ţară vor să îşi petreacă noaptea dintre ani pe pârtiile din Valea Jiului. Agenţiile de turism au primit solicitări din partea turiştilor pentru ofertele din staţiunile montane ale Văii Jiului.

“Sunt solicitari datorita diferentelor de pret de pe Valea Prahovei mai ales din judetele invecinate noua adica Timis, Arad, Alba, Sibiu. Sunt turisti care solicita sa-si petreaca sarbatorile de iarna in statiunile noastre Parang si Straja. Amandoua au fost in egala masura cautate”, a declarat Ioan Ceauşu, reprezentant agenţie de turism Petroşani.

 

Noaptea dintre ani poate fi petrecută pe pârtie. La Cabana Montana, un pachet turistic care include 4 nopţi de cazare, pensiune completă şi masă festivă în noapte dintre ani costă 1.000 de lei de persoană.dscf1366

Locurile de la Cabana Montana sunt ocupate în proporţie de 80 la sută. Staţiunea montană se pregăteşte deja pentru sezonul de iarnă. Stratul de zăpadă în staţiunea montană măsoară la ora actuală peste 40 de centimetri, iar priveliştea pare desprinsă din basme.

 

Monika BACIU

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.