Altfel de politică, la Lupeni

În cursul zilei de astăzi mii de copii și părinți au umplut la refuz Parcul Copiilor din Bărbăteni, pentru a participa la evenimentul care a avut loc la inițiativa Organizației PSD Lupeni. Un eveniment prin care s-a dorit o altfel de politică, o politcă educativă prin care părinții și copii să-și petreacă timpul împreună, practicând un sport al inteligenței și îndemânării. Un joc de origine japoneză care este o adevărată strategie. Concursul a fost coordonat de președintele Organizației PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță, îndrăgitul interpret pasionat de kendama, CRBL și membrii ai Organizației de tineret a PSD Lupeni. Alături de copii și părinții au urcat pe scenă pentru aș arăta priceperea în acest joc.

La acest concurs au participat 198 de copii. A fost premiat cel mai mic concurent care a avut doar 4 ani.  Cei 198 de concurenți au participat la o tombolă unde au fost oferite 20 de premii  extrase de copii, premiile au constat în jocuri kendama cu, care copii să-și desăvârșască priceperea în acest joc. Toți concurentii au primit diplome de participare astfel efortul fiecărui copil a fost răsplătit, organizatorii, respectiv Organizația PSD Lupeni, reușind să își atingă scopul de a aduce bucurie în inimile celor mici și ale părinților.

Numeroșii participanți la acest eveniment care a umplut Parcul Copiilor din Bărbăteni s-au bucurat de un spectacol fabulos oferit de CRBL și trupa sa, care a care a reușit să smulgă ropote de aplauze și ore în șir Lupeniul să răsune de bucurie și voie bună. La final timp îndelungat sutele de admiratori ai îndrăgitului interpret CRBL au plecat acasă și cu un autograf.

20170514_124206(1)„Mă bucur că Dumnezeu ne-a ajutat și vremea a ținut cu noi și astfel atât copii cât și părinții au putut petrece câteva ore frumoase împreună , concursul care a avut loc ne-a arătat ce copii inteligenți și indemânatici avem în Lupeni și în întreaga Vale a Jiului, pentru că la acest eveniment au participat copii și din Vulcan, Petroșani și celelalte localități ale Văii Jiului. Îi felicit cu această ocazie pe câștigători dar și pe toți participanții!”, a declarat Cristian Resmeriță senator şi președinte al PSD Lupeni.

20170514_145419(0)„Mă bucur că municipiul Lupeni a fost gazda unui astfel de eveniment, ne dorim ca pe viitor să organizăm multe evenimente de acest fel, prin care copii și părinții să poată petrece clipe frumoase impreună. Felicit pe acestă cale câștigătorii dar și toți participanții la concurs!”, a declarat Lucian Resmeriță inițiatorul proiectului și candidat la funcția de primar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.