.Index Actualitate

Apărător pentru ApaServ Valea Jiului

apasrevConsiliul Judeţean Hunedoara va angaja un avocat care să reprezinte societatea de apă din Valea Jiului în instanţă. ApaServ are mai multe procese pe rolul instanţelor de judecată din România, iar pentru a avea parte de apărător corespunzător, instituţia judeţeană va angaja un avocat.

 

Mai multe dosare în care ApaServ Valea Jiului are diferite calităţi sunt pe rolul instanţelor. Unul dintre acestea se află la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi este un recurs formulat împotriva Incheierii nr 20/2014 pronunțată de către Curtea de Apel Alba Iulia prin care s-a respins cererea de chemare în garanȚie a SC VA TECH WABAG Deutschland și respectiv COWI Consulting Engineers Sand (Constructor și Inginer) în dosarul având ca obiect anularea Procesului-verbal de constatare a neregulilor, emis de Oficiul de Plăți și Contractare Phare, prin care S.C. APA SERV VALEA JIULUI S.A. Petroșani a fost obligată la plata sumei de 212.515.72 euro, reprezentând cheltuieli neeligibile la finalizarea măsurii ISPA 2000/RO/16/P/PE/009 – 1, la Curtea de Apel Alba Iulia Secția de contencios – administrativ.

 

ApaServ Valea Jiului mai are nevoie de asistenţă şi reprezentare în eventualitatea exercitării recursului împotriva soluției care se va pronunța pe fondul cauzei de către Curtea de Apel Alba Iulia la Înalta Curte de CasaȚie Și JustiȚie, dosar 757/57/2013, având ca obiect anularea Procesului-verbal de constatare a neregulilor, emis de Oficiul de Plăți și Contractare Phare, prin care S.C. APA SERV VALEA JIULUI S.A. Petroșani a fost obligată la plata sumei de 212.515.72 euro, reprezentând cheltuieli neeligibile la finalizarea măsurii ISPA 2000/RO/16/P/PE/009 – 1, la Curtea de Apel Alba Iulia Secția de contencios – administrativ. Pe rolul Judecătoriei Sector 1 Bucureşti ApaServ are un alt dosar care vizează o amenda de 200.000 pentru abateri de la legislația achizițiilor publice.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.