.Index Actualitate

Așteaptă soluționarea contestațiilor

Drumul spre Parâng va fi asfaltat abia după ce vor fi soluționate contestațiile. Licitația organizată de Consiului Județean Hunedoara pentru modernizarea drumului spre Parâng a fost contestată. Un proiect major pentru dezvoltarea turismului în Parâng este blocat de contestații. Contractul privind modernizarea drumului județean spre Parâng a fost scos la licitație de Consiliul Județean Hunedoara, administratorul carosabilului, însă este blocat de contestații. Oficialii instituției județene așteaptă soluționarea contestațiilor.

“Pentru Cabana Rusu – Parâng așteptăm soluționarea. În momentul în care va fi definitivată, în cel mai scurt timp începem drumul pe zona respectivă”,  a declarat Mircea Bobora, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

Contractul privind  „Modernizare DJ 709F: DN 7A-Cabana Rusu-Masivul Parâng, km 6+600-10+325, judeţul Hunedoara” a fost estimată la suma de 16.596.526 lei pentru cei 3.725 metri de drum. Există însă o serie de criterii ce trebuie avute în vedere, ținând cont de faptul că drumul se află într-o zonă specială.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.