.Index Actualitate Administratie

Au fost semnate protocoalele pentru predarea amplasamentelor unde vor fi construite bazinul de înot didactic și baza sportivă din municipiul Lupeni

Au fost semnate protocoalele pentru predarea amplasamentelor unde vor fi construite bazinul de înot didactic și baza sportivă din municipiul Lupeni. Au fost semnate protocoalele de predare-primire a amplasamentelor pentru construirea bazinului de înot didactic, proiect a cărui valoare este de 10.620.000 lei și a bazei sportive de pe strada Tineretului, nr. 43 din municipiul Lupeni, valoarea acestui proiect fiind de 6.684.000 lei, investiții derulate de Compania Națională de Investiții.

”Sunt bucuros că ne apropiem tot mai mult de momentul realizării acestor investiții deosebit de utile pentru copiii din municipiul Lupeni. Prin construirea bazinului de înot din Zona Agrement și a bazei sportive de la Liceul Tehnologic, ambele investiții moderne cu dotări la înalte standarde de performanță sportivă, creăm condiții atât pentru relaxare în timpul liber dar și pentru cei care doresc sa practice sport de performanță la nivel competițional”, a precizat Lucian Resmeriță primarul municipiului Lupeni.


Leave a Reply

Your email address will not be published.