Biroul de pașapoarte de la Petroșani a fost redeschis

Biroul de pașapoarte de la Petroșani a fost redeschis. Punctul de lucru mobil al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Hunedoara, amenajat la sediul Primăriei municipiului Petroșani, va funcționa între orele 10 – 14, în fiecare zi de joi.

”Mă bucur că am reușit redeschiderea biroului de pașapoarte de la Petroșani în sediul Primăriei. A fost o solicitare de a mea pentru că acest birou este o necesitate obiectivă atât din punct de vedere economic, cât și al distanței între Deva și Petroșani. În acest mod locuitorii Văii Jiului nu mai trebuie să meargă până la Deva. După deschiderea Biroului de Înmatriculări și Permise Auto se vine la Petroșani și cu această facilitate. Mai avem o problemă pe care trebuie să o rezolvăm împreună cu Prefectura, este vorba despre examinarea teoretică pentru permisul de conducere, lucru pe care ni-l dorim aici la Petroșani”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi primarul municipiului Petroșani.

”Ne află azi la Petroșani pentru a deschide Biroul de Pașapoarte. Această inițiativă a vrenit din partea primarului Tiberiu Iacob Ridzi și din necesitatea oamenilor care doresc să aibă servicii cât mai aproape de ei. Programul este odată pe săptămână, joi de la ora 10 la 14, iar programările se pot face online pe Epașapoarte.ro. încercăm să facem în jur de 25 de programări pe săptămână iar în acest moment toată luna ianuarie este deja rezervată la capacitate maximă”, a declarat Călin Petru Marian prefectul județului Hunedoara.

”La punctual mobil de la Petroșani se pot lua acte pentru pașapoarte electronice, pentru persoanele cu domiciliul în România. Pașapoartele temporare se fac doar la Deva. Voi ruga cetățenii să își facă programare pe online pe Epașapoarte.ro unde vor găsi toate informațiile necesare. Rugămintea mea este aceea ca oamenii să solicite ridicarea pașaporului prin curier pentru că este o metodă foarte simplă”, a declarat Irina Iordache Comandant Birou Pașapoarte Deva.
Funcționarea acestui birou la Petroșani este o necesitate obiectivă, atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere al reducerii timpilor de deplasare, dată fiind distanța dintre Deva și Petroșani. În acest fel, cetățenii din Valea Jiului nu vor mai fi nevoiți să meargă până la Deva pentru depunerea actelor și ridicarea pașaportului, care se va aduce prin poștă sau aici, al acest punct de lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.