.Index Actualitate Administratie

Biserică lângă spital

O biserică greco-catolică urmează a fi înălţată la Vulcan. Aceasta îşi va avea locul în imediata apropiere a Spitalului municipal din Vulcan, iar edilii susţin că edificiul ar trebui finalizat în termen de doi ani.

“Proiectul de construcție a bisericii greco-catolice, demarat de curând și care sper ca va fi încheiat în următorii doi ani, reprezintă în primul rând un gest absolut necesar față de creștinii greco-catolici din comunitatea noastră dar și față de cei din jurul Vulcanului”, arată Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Micuţa biserică se va afla în imediata apropiere a spitalului din Vulcan, astfel că după finalizarea edificiului pacienţii se vor putea ruga aici.

“Construcția se înalță în proximitatea ambulatoriului spitalului. În al doilea rând, toți cei ce în perioada cât sunt spitalizați doresc să-și liniștească sufletele și să se roage pentru sănătatea lor, o vor putea face aici, în noul lăcaș de întâlnire cu Bunul Dumnezeu. Care este Unul și același pentru noi toți”, mai spune primarul.

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.