.Index Actualitate

Bursă pentru absolvenţi

 

 

ajo1La sfârşitul acestei luni, Agenţia Judeţeană pentru OCuparea Forţei de Muncă Hunedoara organizează o bursă dedicată absolvenţilor. Acum se pun la punct detaliile organizatorice ale bursei.

“In data de 26 se organizeaza bursa locurilor de munca pentru absolventi care se la toate agentiile locale si punctele de lucru din judetul Hunedoara. In Valea Jiului vor fi organizate la Petrosani, Vulcan si Lupeni. Se fac niste demersuri pentru a informa angajatorii care trebuie sa vina cu niste oferte daca vor sa angajeze absolventi si in acelasi timp trebuie sa fie informati absolventii cu privire la faptul ca are loc aceasta bursa a locurilor de munca si se face un schimb de informatii intre cei ce vor sa angajeze si cei care vor sa se angajeze. Pentru absolventi exista si niste subventii care se acorda timp de un an. Mai mult de atat daca este absolvent de liceu, de scoala profesionala, de studii gimnaziale sau de facultate este o bursa care se acorda in junctie de coeficientul social de referinta care este de 500 de lei si care este amplificat de studile pe care le-au absolvit”, a declarat Rodica Peter Director General AJOFM Hunedoara.

Bursa locurilor de muncă destinată tinerilor absolvenţi va avea loc în data de 26 septembrie. La nivelul Văii Jiului aceasta se va derula la nivelul a trei localităţi.

 

Monika BACIU

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.