CEH a deconectat Vodafone-ul de la curent. Pentru o datorie de 18.000 lei

CEH a deconectat Vodafone-ul de la curent. Pentru o datorie de 18.000 lei. Mii de oameni din zona care se află în preajma Minei Lonea, parte a Complexului Energetic Hunedoara, au rămas fără servicii de telefonie și internet. Motivul: neplata facturii la energia electrică. Conducerea Complexului Energetic Hunedoara a decis să îi deconecteze pe cei de la rețeaua Vodafone de la curentul electric. Implicit, mii de abonați ai serviciului de telefonie mobilă au rămas fără semnal la telefon sau fără servicii de internet.

”De ieri de la ora 14…în zona Cap linie Lonea, Cimpa, Brătianu și împrejurimi, nu există semnal de telefonie mobilă și internet din cauză că releul de pe puțul cu schip din incinta minei Lonea, a fost deconectat de la energia electrică. Am sunat la ANPC și ne-au zis că durează 30 de zile reclamația. Noi ce să facem în timpul ăsta? Sunt oameni bătrâni, bolnavi, care nu pot folosi telefonul”, a spus unul dintre cetățenii afectați de situație.

Conducerea Complexului Energetic Hunedoara susține că a făcut nenumărate adrese către compania Vodafone, iar aceștia nu au achitat chiria aferentă stâlpului și nici contravaloarea facturii la energia electrică. Din luna decembrie sunt restanțe la plata chiriei.

”Cei de la Vodafone nu au respectat contractul. Din decembrie 2020 nu au plătit chiria, iar factura la curent nu au plătit-o pentru ultima lună. Pentru stâlpul de la Lonea au o datorie de 18.000 de lei. Până nu vor plăti nu vor reconecta stâlpul la energia electrică”, a declarat Samuel Dioane, directorul general al CEH.

De altfel, directorul general al CEH susține că același lucru se va întâmpla cu toți stâlpii de pe unitățile miniere, avertizând că urmează ca releul pe care îl are Vodafone la Mina Livezeni să fie deconectat de la energia electrică. Aici datoria este de 23.000de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.