.Index Actualitate

CEH nu are bani pentru plata tuturor salariilor

CEH nu are bani pentru plata tuturor salariilor. Complexul Energetic Hunedoara nu are bani pentru plata tuturor salariaților. Angajații societății au fost informați că, în cursul zilei de astăzi, doar o parte dintre ei își vor primi avansurile, iar în funcție de disponibilitățile financiare, în cursul săptămânii viitoare, vor fi plătiți și ceilalți salariați. În cursul zilei de astăzi vor fi plătiți doar muncitorii.

“Avansurile vor intra astăzi pe carduri muncitorilor până la nivelul de ingineri sau maiștri conducatori formație de lucru. Pentru nivelele superioare acestora și anume adjuncți șefi sectoare, șefi sectoare și secții, ingineri șefi, directori și restul personalului TESA dacă vor intra banii de la OPCOM se va face plata avansului astăzi, iar dacă nu vor intra acești bani TESA și conducerile de la nivelul de adjunct șef sector și secție în sus vor primi avansurile până marți”, informează sindicaliștii.

Potrivit celor din sindicat, blocajul financiar este din cauza lipsei de lichidități cu care se confruntă Complexul Energetic Hunedoara. Sindicaliștii menționează că neaprobarea ordonanței de guvern prin care se acordă subvenția pentru închiderea minelor a dus la acest blocaj financiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.