.Index Actualitate

CEH, singur în jungla energiei electrice

minFără susţinere pe piaţa de energie, Complexul Energetic Hunedoara este în colaps financiar. Potrivit sindicaliştilor, băieţii deştepţi din energie sunt cei care fac jocurile în sistem.

Consiliul de administraţie al Complexului Energetic Hunedoara s-a întrunit în cursul acestei săptămâni, iar pe ordinea de zi s-a aflat şi analiza economică a entităţii. Datele financiare arată că societatea este în picaj, iar măsuri de redresare concrete nu se întrevăd.

“Situaţia este dezastruasă. Sunt pierderi care depăşesc 300 de milioane de lei, până la data de 30 nouembrie 2014. previziunile nu sunt unele care să ne încânte pentru că Complexul lăsat în această junglă a energiei electrice în care câştigă numai băieţii deştepţi nu are nicio şansă să trăiască şi vom înregistra în continuare pierderi. Proiectul de buget este unul care din pacate l+au fundamentat pe ceea ce au trecut in programul de eficientizare. Este un proiect care nu a fost discutat cu noi si care nu este recunoscut de organizatia noastra sindicala”, a declarat Petre Nica Presedintele Sindicatului Muntele.

Conducerea Complexului Energetic Hunedoara va trebui să prezinte acest raport şi Fondului Monetar International.

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.