.Index Actualitate Administratie

Cel mai vechi cartier din Lupeni își schimbă înfățișarea

Cel mai vechi cartier din Lupeni își schimbă înfățișarea. Cel mai vechi cartier din municipiul Lupeni este într-un continuu proces de modernizare. Autoritățile locale au promis că vor realiza investiții și în această zonă. După drumurile asfaltate, introducerea canalizării, vine și rândul căilor de acces pentru pietoni. De această dată, treptele care duc spre cartierul Ștefan vor fi modernizate, astfel încât acestea să fie accesibile.

Vechea colonie muncitorească Ștefan din municipiul Lupeni este și astăzi unul din cartierele importante ale acestei localități, în care trăiesc circa 500 de cetățeni.

După ce, aici, municipalitatea a reușit în anii anteriori să finalizeze asfaltarea drumului de acces și strada principală, primarul Lucian Resmeriță și-a propus, în urma dialogului purtat cu cetățenii din acest cartier, să implementeze aici și un proiect de investiții care are drept scop modernizarea scărilor de acces pietonal în acest cartier situat pe un deal din vecinătatea Minei Lupeni. În plus, fiind vorba despre un cartier în care locuiesc mulți copii, dar și oameni în vârstă, primarul municipiului Lupeni a luat decizia de a realiza aici și un teren de sport, dar și un parc de odihnă. Investiții care urmează să fie finanțate cu fonduri de la bugetul local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.