Centrala telefonică Complexul Energetic Hunedoara

Complexul Energetic Hunedoara a plătit sume importante pentru serviciile de telefonie mobilă și fixă. Sute de abonamente există la nivelul societății energetice, mai ceva ca la o centrală telefonică. Pentru cele 390 de telefoane mobile și 100 de telefoane fixe, din bugetul societății se plăteau, lunar, 17.000 de lei. Noua conducere a Complexului Energetic Hunedoara a renegociat contractul, susținând că valoarea abonamentelor nu va depăși, începând cu luna decembrie 7000 de lei.

“Societatea Complexul Energetic Hunedoara a plătit lunar 17.000 lei pentru 390 telefoane mobile şi 100 telefoane fixe. Începând de săptămâna viitoare, în urma renegocierii contractului pentru servicii de telefonie fixă şi mobilă, aceste costuri nu vor depăşi suma de 7.000 de lei/lună”, arată un comunicat al Complexului Energetic Hunedoara.

În plus, diferența rezultată din renegocierea contractului de telefonie va fi alocată pentru achiziționarea materialelor necesare desfășurării activității de bază, adică extracția cărbunelui și producerea energiei electrice.

“10.000 lei vor putea asigura aproximativ 3 tone plasă metalică sau 455 bride sau 30 măşti de salvare e.t.c.”, mai arată comunicatul CEH.

Potrivit tabelului preliminar al creanțelor întocmit de fostul administrator judiciar al CEH, societatea are de plătit restanțe către TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS SA prin av. Mihaela Carmen Truta și TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS SA suma de 8,998.26 lei, respectiv 25,729.52 lei.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.