Cercetătorii INSEMEX, solicitaţi la Rovinari

111810501028659160Cercetătorii INSEMEX Petroşani au plecat la Rovinari. În cursul zilei de luni şase persoane au fost găsite decedate într-o locuinţă din Rovinari judeţul Gorj, iar pentru a elucida împrejurările în care s-a petrecut tragedia, experţii INSEMEX au fost solicitaţi pentru a efectua expertiza.

 

“Am fost solicitaţi să efectuăm cercetările în cazul evenimentului mortal de la Rovinari în care şase persoane şi-au pierdut viaţa”,a declarat  directorul general al INSEMEX Petroşani, Artur Găman.02-alba-Artur-Gaman-INSEMEX

 

Cinci frati cu varste cuprinse intre un an si sapte an au fost gasiti morti, impreuna cu tatal lor, luni dimineata, intr-o garsoniera din Rovinari, prima ipoteza fiind ca decesul ar fi fost provocat de intoxicatia cu monoxid de carbon provenit de la o instalatie de incalzire improvizata.

Potrivit primelor informatii furnizate de primarul localitatii Rovinari, Dorin Filip, copiii au varste cuprinse intre un an si sapte ani si sunt frati, ei locuind cu tatal lor intr-o garsoniera dintr-un bloc din Rovinari.

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.