.Index Actualitate

Comunicat de presă

Florin Govor consilier local independent  Vulcan

Dragii mei, în ultimele două luni, am făcut tot ceea ce ține de mine pentru a reuși să conving anumiți oameni că Vulcanul are nevoie de investiții și locuri de muncă. I-am găsit pe oamenii potriviți, pe cei de la Sews, care precizează că au nevoie de 2.000 de noi angajați în perioada ce urmează. Personal am purtat discuții cu ei, ne-am întâlnit și i-am asigurat de toată implicarea mea.
Din păcate, pe raza municipiului Vulcan nu se găsește niciun spațiu care să corespundă criteriilor cerute de Sews, deși le-am arătat mai multe variante. Până la urmă am găsit un spațiu în care să își extindă activitatea, însă aparține de Aninoasa. Eu cred însă că este o șansă și pentru Vulcan și mă bucur că am putut face ceva și pentru oamenii din Aninoasa, tot oameni ai Văii Jiului.
Regret că impozitele și taxele viitoare nu vor intra în bugetul local al Vulcanului, dar mă consolez că o primărie greu încercată cum este cea din Aninoasa va avea o gură de aer proaspăt. Mare parte dintre oamenii angajați vor fi și din Vulcan, fiindcă locul respectiv se află aproape de localitatea noastră.
Am fost condamnat că la întâlnirea cu investitorii l-am chemat și pe primarul Gheorghe Ile. Ba chiar aud că sunt ”omul PSD-ului”. Mi-aș dori să înțelegeți că eu nu aparțin nici PNL-ului, nici PSD-ului sau oricărui alt partid. Eu am fost trimis în consiliul local de dumneavoastră, cei care ați avut încredere într-un independent. Și așa voi rămâne pe toată durata mandatului meu.
Însă campania electorală s-a încheiat, iar eu pot promova proiecte pentru voi doar cu sprijinul celor care conduc orașul. Nu cred că dușmăniile și orgoliile își au locul în proiectele care duc la dezvoltarea zonei noastre. Eu sunt același om care-și dorește să facă lucruri bune pentru voi, pentru noi, pentru copiii noștri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.