.Index Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ PNL HUNEDOARA

CU NISTOR, HUNEDOARA SE ÎNDREAPTĂ SPRE SĂRĂCIA DIN TELEORMAN

Au trecut 4 luni de la alegerile locale şi încă domnul Nistor Laurenţiu nu reuşeşte să înţeleagă că este Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, nu doar Preşedinte al PSD Hunedoara. Îl şi înţeleg într-un fel, având în vedere că în primăvară era parlamentar, apoi a devenit preşedinte de consiliu judeţean şi la sfârşit de an se pregăteşte să îmbrace din nou haina de deputat. Domnia sa este confuz, la fel ca şi activitatea de Preşedinte al Consiliului Judeţean. Este surmenat şi oboist, iar onorabila vârstă de 65 de ani începe să-şi spună cuvântul la un asemenea nivel.

Domnul Laurenţiu Nistor are 4 luni de activitate, sau mai bine zis de profundă inactivitate, în fruntea Consiliului Judeţean Hunedoara. În plan administrativ, realizările domnului Nistor sunt zero! Nici un proiect important derulat, deponeul de deşeuri blocat, investiţii în infrastructură ( apă, drum, canal ) inexistente, sănătate subfinanţată. Vă rog urmăriţi apariţiile publice ale domnului Nistor, chiar dacă domnia sa este în luptă permanentă cu limba română : singura lui grijă este să înfiereze cu mânie proletară, specifică unui tovarăş tractorist, PNL! Ce uită domnul Nistor este că PNL a fost sancţionat politic la locale pentru unele nerealizări. Acum, tovarăşe Nistor sunteţi preşedinte de consiliu judeţean şi aveţi majoritate. Şi cum nu sunteţi în stare măcar să vopsiţi ce au făcut liberalii, cu bune şi cu rele, acum fugiţi în Parlament şi îi minţiţi din nou pe oameni.

Vă rog respectuos tovarăşe să spuneţi măcar un singur proiect important, unul, nu două sau zece, pe care l-aţi demarat în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara. Chestiunea cu “ greaua moştenire” nu poate să ascundă incompetenţa dumneavoastră crasă. Cei şapte ani de acasă ar trebui să vă determine să clarificaţi public nişte aspecte : cum aţi reuşit să finalizaţi studiile superioare la 53 de ani, sau chestiunile legate de fosta securitate. Mă întreb ce semnal daţi dumneavoastră tinerilor din PSD, când la vârsta de 65 de ani vă pregătiţi pensionarea din Parlament la 69 de ani!?! Sau ce semnal le daţi pensionarilor de rând, când în Parlament, PSD a votat pensiile speciale pentru Parlamentari!?!

Recunosc că nu am mari aşteptări de la dumneavoastră! Ca liberal, întotdeauna, între un  tractorist şi un finanţist, voi alege finanţistul. Nu că meseria de  tractorist ar fi înjositoare, dar v-aţi pus pe cap o pălărie cam mare!  În toată activitatea de parlamentar aţi reuşit totuşi şi lucruri” bune” : aţi creat două locuri de muncă, primele şi din nefericire şi ultimele: unul pentru fiica dumneavoastră, iar cel de-al doilea pentru ginerele dumneavoastră, pe care i-aţi angajat la cabinetul parlamentar. Şi ca să nu fiţi singurul social-democrat căpătuit, îl aveţi alături şi pe colegul dumneavoastră, tovarăşul Răsmeriţă, care şi-a angajat doar fratele pe cabinetul parlamentar.

Aşadar stimate tovarăş, tupeul nu ţine loc de realizări.

Am convingerea că în 11 decembrie, locuitorii Judeţului Hunedoara vor studia şi vor decide. Depinde doar de alegători să ia o decizie simplă : votând cu PNL, Hunedoara rămâne ancorată în Ardeal, cu vecini puternic dezvoltaţi economic :  Arad, Alba sau Timiş, toate conduse de administraţii de dreapta; votând cu PSD, Hunedoara se îndreaptă cu paşi repezi spre sărăcia din Teleormanul lui Dragnea.

FLORIN ROMAN

Preşedinte interimar PNL Hunedoara

Leave a Reply

Your email address will not be published.