.Index Actualitate Politica

Comunicat USR Petroșani

Comunicat USR Petroșani. Uniunea Salvaţi România- Filiala Locală Petroșani anunţă sistarea oricărei activităţi de precampanie care presupune adunări publice în contextul restricţiilor impuse de autoritătile Statului Român pentru a preveni răspândirea infecţiilor cu noul Coronavirus Covid-19. USR Petroșani a anulat orice acţiune încă din data de 1 martie 2020, restrângându-și activitatea doar la nivel de filială și preponderent prin mijloace electronice.

USR Petroșani face apel către populaţie să respecte deciziile luate de Ministerul Sănătătii și transmise în teritoriu prin Direcţiile de Sănătate Publică și prin Inspectoratele Generale pentru Situaţii de Urgenţă. Cel mai bun mod de a ne proteja pe noi și pe cei din jurul nostru este să respectăm indicaţiile de prevenţie a răspândirii virusului.

De asemenea, USR Petroșani face apel la calm, disciplină și raţiune. In asemenea momente trebuie să dăm dovadă de solidaritate și empatie. Unul din crezurile noastre este să ajutăm la refacerea coeziunii comunităţilor și restabilirea încrederii cetăţenilor în faptul că impreună putem face schimbări în bine în viaţa de zi cu zi. Astfel, vă îndemnăm să respectaţi indicaţiile medicilor, să rămâneţi în izolare dacă aţi fost identificaţi drept persoane suspecte de a fi purtători ai virusului, să evitaţi spaţiile aglomerate și să respectaţi normele de igienă și de protecţie a muncii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.