.Index Actualitate

Concurs dedicat cercetătorilor de la UPET

Concurs dedicat cercetătorilor de la UPET. Tinerii cercetători din cadrul Universității Petroșani sunt invitați de către ALUMNI să participe la cea de-a VI-a ediţie a Concursului Tinerilor Cercetători. Cei care aplică la acest concurs trebuie să aibă vârsta maximă de 35 de ani. Potrivit programului, în perioada  01-15 octombrie 2018 va avea loc depunerea dosarelor,  iar în data de 26 octombrie 2018 vor fi  anunţate rezultatele. Abia după rezolvarea eventualelor contestații se vor afișa rezultatele finale, în data de 12 noiembrie.

“În scopul stimulării creaţiei tinerilor cercetători, Asociaţia Absolvenţilor Universităţii din Petroşani organizează anual un concurs cu premii la care pot participa membri cu vârsta până la 35 ani împliniţi în anul desfăşurării concursului”, arată regulamentul.

Premiile ALUMNI Petroşani se pot acorda tinerilor cercetători – membri ALUMNI – care participă la concursul anual. Pot participa la concurs toţi membri ALUMNI care nu au câştigat un premiu la concurs în anul anterior. Premiile ALUMNI reprezintă recompense morale şi financiare pentru activitatea şi lucrările ştiinţifice excedentare fişei postului finalizate, realizate individual sau colectiv, în anul precedent celui în care are loc participarea.  ALUMNI Petroşani acordă trei premii anuale iar valoarea acestora se stabileşte de către Consiliu Director ALUMNI, în limita fondurilor disponibile.

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.