.Index Actualitate Administratie

Contract de lucrări de peste 1,7 milioane de lei

Contract de lucrări de peste 1,7 milioane de lei. Municipalitatea de la Petroșani a scos la licitație un nou contract de lucrări. Valoarea acestuia este de 1.714.742 lei fără TVA. Este vorba de “execuție lucrări – proiectare (inclusiv verificarea tehnică a proiectelor) și execuție în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din municipiul Petroșani”. Banii pentru realizarea investiției provin din fondurile europene.

“Se executa lucrări de reabilitare la 2 blocuri de locuințe respectiv: Bl. 2 str. Păcii (Lot 1) și Bl. 1B str. Șt. O. Iosif (Lot 2) în vederea creșterii eficientei energetice a acestora și a scăderii consumului de energie, inclusiv realizarea documentațiilor tehnice pentru obiectivele de investiții. Prin achiziționarea contractului/contractelor de lucrări se are în vedere proiectarea, inclusiv verificarea tehnică a proiectelor și execuția lucrărilor pe loturi astfel: Lotul 1: Bloc 2 str. Păcii Lotul 2: Bloc 1B str. St. O. Iosif”, arată documentația.

Mai multe astfel de contracte de lucrări au fost scoase la licitație sau urmează a fi scoase în vederea găsirii unui constructor. și anul trecut edilii de la Petroșani au mai încercat să găsească constructori pentru reabilitarea termică a clădirilor însă a fost în zadar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.