.Index Actualitate Administratie

Creșă modernă la Petroșani

Creșă modernă la Petroșani. Municipiul Petroșani beneficiază de un proiect important finanțat 100% de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Este vorba despro o creșă modernă dotată cu săli de joacă, dormitoare, bucătărie și spălătorie proprie, o sală pentru festivități, un cabinet medical, spații administrative și spațiu de joacă amplu, în aer liber.

”Proiectul care vizează construirea la Petroșani a unei creșe moderne și eficiente energetic avansează cu pași repezi. A fost turnată fundația, iar acum se lucrează la armături. Creșa va avea săli de joacă, dormitoare, bucătărie și spălătorie proprie, o sală pentru festivități, un cabinet medical, spații administrative și spațiu de joacă amplu, în aer liber. De asemenea, energia necesară va fi asigurată parțial din surse regenerabile. Finanțarea este asigurată, în proporție de 100%, de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației”, precizează Tiberiu Iacob Ridzi primarul municipiului Petroșani.

În acest moment în municipiul Petroșani se află în desfășurare mai multe proiecte de investiții care vizează creșterea eficienței energetice a mai multor clădiri rezidențiale, infrastructura rutieră sau amenajări de noi locuri de parcare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.