.Index Actualitate Politica

Cristian Resmeriță, membru al Comisiei pentru energie

Cristian Resmeriță, membru al Comisiei pentru energie. Senatorul Cristian Resmeriță face un pas important. Începând cu data de 11 septembrie acesta a devenit membru al Comisiei pentru energie, infrastructură energetică și resurse minerale a Senatului. Pentru Valea Jiului prezența senatorului Cristian Resmeriță în comisia pentru energie poate reprezenta un câștig, date fiind problemele cu care se confruntă zona.

„Începând cu data de 11 septembrie sunt membru al Comisiei pentru energie, infrastructură energetică și resurse minerale, din această poziție voi face tot ce îmi stă în putință să sprijin și mai mult activitatea Complexului Energetic Hunedoara astfel încât mineritul să aibă  viitor”,  a declarat senatorul PSD, Cristian Resmeriță.

De altfel, implicarea lui Cristian Resmeriță în problemele Complexului Energetic Hunedoara este de notorietate. Senatorul a ridicat de nenumărate ori problema societății energetice și a căutat ca anumite din probleme să fie rezolvate.

Senatorul Cristian Resmeriță a fost până în data de 11 septembrie 2018 membru al Comisiei pentru mediu a Senatului, începând cu această dată însă senatorul a devenit membru al Comisiei pentru energie, infrastructură energetică și resurse minerale, din această postură senatorul își propune să vină și mai mult în sprijinul Complexului Energetic Hunedoara. Senatorul Cristian Resmeriță pe parcursul mandatelor de parlamentar a făcut numeroase demersuri pentru bunul mers al complexului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.