Cu autospecialele de salvare prin gropi

gropi viaductViaductul de la Petroşani este ciuruit de gropi. La intersecţia viaductului cu strada Lunca conducătorii auto sunt testaţi nervos. Carosabilul este plin de gropi, iar mai grav este faptul că pe aici trec şi autospecialele de prim-ajutor de la SMURD sau pompierii. Autorităţile locale de la Petroşani promit că drumul va fi modernizat în cadrul programului anual de întreţinere.

 

“Viaductul respectiv va fi reparat în perioada ormatoare. Toate gropile de pe străzile din municipiul Petroşani vor fi reparate în perioada următoare în acel program de reparaţii care există la nivelul primăriei municipiului Petroşani. Este vorba de acel program multianual care este în desfăşurare. Urmează să înceapă lucrările imediat ce vremea va permite să se toarne asfalt la cald şi va porni staţia care face acest asfalt astfel încât lucrările care se vor face să dureze mai mult decât interventile la rece”, a declarat Nicu Taşcă, purtător de cuvânt Primăria Petroşani.

 

Deocamdată nu a fost stabilită suma care urmează a fi alocată pentru executarea lucrărilor de înreţinere a drumurilor din localitate.

 

“Suma nu este stabilită pentru că acest program este multianula şi există o ciclicitate în funcţie de necesităţile care apar în municipiul Petroşani în fiecare primăvară după cât de grea a fost iarna”, a mai spus sursa citată.

 

Anual după trecerea sezonului de iarnă în carosabil răsar gropile, asemeni ghioceilor.

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.