Curăţenie în PNL Vulcan

Ieri la şedinţa BPL PNL Vulcan unde au fost prezenţi peste 50 de membri PNL din care 16 membri ai BPL a fost exclus din Partidul Naţional Liberal, Nicolae Petroi. Totodată el nu s-a prezentat la şedinţele PNL Vulcan deşi era membru în Biroul Permanent Local al PNL Vulcan şi nu şi-a îndeplinit sarcinile de partid.

Marinescu declarase de la revenirea sa şi numirea în funcţia de Preşedinte al PNL Vulcan că “fripturiştii şi cei care aduc prejudiciu de imagine partidului nu au ce căuta la PNL Vulcan”.

“Prin toate acţiunile pe care le-a întreprins acesta, a  încălcat printre altele art.26 pc.2 lit.b din statutul PNL, prin care a încălcat deciziile şi hotărârile organismelor de conducere ale partidului şi, prin aceasta, a adus prejudicii majore îndeplinirii unor obiective politice importante”, a declarat Dan Marinescu preşedinte PNL Vulcan.

Mai mult decât atât, după spusele lui Marinescu,  colegii lui de partid îl acuza că vine la PNL doar odată la 4 ani doar pentru a lua funcţii.

Contactat telefonic domnul Nicolae Petroi a spus că nu are nimic de afirmat.

 

 

1 Comment

  1. Bravo Dan prin asta arati ca te tii de cuvant si esti pus pe treaba. Sa stii ca suntem multi alaturi de tine si oameni isi pun speranta in tine este nevoie de un om vertical ca tine. mult mult succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.