.Index Actualitate Politica

Dan Constantin Marinescu este candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Vulcan. Acesta este susținut de întreaga conducere a formațiunii politice

Dan Constantin Marinescu este candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Vulcan. Acesta este susținut de întreaga conducere a formațiunii politice. Dan Constantin Marinescu, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) la funcția de primar al municipiului Vulcan, primește un sprijin puternic din partea întregii conduceri a formațiunii politice în cadrul alegerilor locale. Declarațiile de susținere vin din partea unor figuri importante din PNL, subliniind calitățile și viziunea lui Marinescu pentru viitorul localității.

Călin Petru Marian, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, a subliniat că Marinescu și echipa sa au reușit să atragă un număr considerabil de susținători, datorită viziunii și experienței acestuia. El a evidențiat importanța unei echipe profesioniste în politică și a dedicării față de cetățeni.

“De câte ori vin în Vulcan, parcă simt o forță în plus. Se vede forța pentru că în fiecare zi se alătură echipei noastre încă un om. Este greu să explici o viziune și anumite paradigme, dar când spui de Dan Marinescu și tot ceea ce înseamnă experiența lui, poți să demonstrezi oamenilor ce înseamnă o viziune de viitor. Știu și echipa din spatele lui Dan. E o echipă de oameni profesioniști care nu face pentru prima dată politică. Pot fi alături de oameni. Când faci politică, te dedici oamenilor și lucrezi pentru oameni”, a spus Călin Petru Marian, candidatul PNL pentru funcția de președinte al CJ Hunedoara.

Vetuța Stănescu, președintele PNL Hunedoara, a încurajat mobilizarea și organizarea localnicilor în sprijinul lui Marinescu, subliniind că acesta are capacitatea și programul necesar pentru a veni în întâmpinarea nevoilor comunității din Vulcan.

“Trebuie să ne organizăm. Știu că aici faceți lucrul acesta și se vede. Îi mulțumesc lui Dan (Dan Marinescu-n.r.) că a reușit să coaguleze o echipă atât de faină și am remarcat toate mișcările pe care le faceți. Sunteți unul din municipiile județului Hunedoara care aveți o perspectivă foarte bună de a câștiga primăria. Sunteți oameni, tineri, faini care puteți să câștigați primăria cu o foarte bună mobilizare. Câștigul este determinat întotdeauna de seriozitate, de mobilizare și organizare. Sunt sigură că Dan, alături de echipa sa, va face acest lucru până în ultima oră de mers la vot. Aveți încredere în Dan că poate să câștige primăria. Singur nu poate! Are nevoie de fiecare dintre noi. O Vale a Jiului atât de roșie, în care există atât de multă depopulare, atât de mulți oameni fără serviciu, atât de mulți oameni cu nevoi și care sunt lăsați în urmă, este păcat. Dan are viziunea și are programul necesar să vină în sprijinul oamenilor din Vulcan”, a spus Vetuța Stănescu, președintele PNL Hunedoara.

Adrian Nicolae David, coordonator de campanie PNL Valea Jiului, a afirmat că câștigarea Primăriei Vulcan este cea mai mare prioritate pentru PNL și că vor oferi sprijin necondiționat din partea conducerii județene și a Bucureștiului. El a subliniat că Marinescu este un om de încredere și că merită să fie ales primar pentru a aduce stabilitate și predictibilitate în administrația locală.

”Cred că înainte de a fi orice, un candidat care se pune în fruntea oamenilor este un om de nădejde. Aveți norocul că aici, la Vulcan, aveți un om de nădejde. Sunt convins că la Vulcan veți câștiga alegerile și vom avea un primar bun. Un primar care să aducă stabilitate și predictibilitate. Nu există în PNL, filial Hunedoara, o țintă mai importantă decât câștigarea Primăriei Vulcan. Este cea mai mare prioritate pentru noi. Vă promitem că tot ceea ce ține de conducerea județeană și sprijinul de la București, o să aveți fără ezitare. Ne luptăm pentru asta. Oamenii merită și avem încredere că Dan va fi un primar bun pentru oameni”, a spus Adrian Nicolae David, coordonator campanie PNL Valea Jiului.

Dan Marinescu, președintele PNL Vulcan și candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al localității, spune că are o datorie morală față de comunitatea în care a crescut.

“Vulcanul este locul unde m-am născut și crescut, iar datoria mea față de această comunitate este una profundă și personală. Am simțit întotdeauna că am o responsabilitate de a contribui la dezvoltarea și prosperitatea locului nostru. Viziunea mea pentru Vulcan este una în care comunitatea noastră este unită și prosperă, în care fiecare locuitor se simte parte a unui proiect comun. Îmi propun să aduc transparență și eficiență în administrația locală, să promovez investițiile responsabile și să dezvoltăm infrastructura necesară pentru a asigura un mediu de trai ridicat pentru toți locuitorii noștri”, a spus Dan Marinescu, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Vulcan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.