Dan Marinescu învinge în litigiul cu CEH

Dan Marinescu, angajat al termocentralei Paroșeni, a învins Complexul Energetic Hunedoara. Acesta s-a adresat instanței de judecată după ce conducerea societății i-a modificat unilateral contractul de muncă. Curtea de Apel Alba Iulia a respins recursul Complexului Energetic Hunedoara, iar sentința este definitivă, astfel că Marinescu trebuie repus în drepturi. Dan Marinescu se afla în concediu de odihnă în momentul în care conducerea termocentralei a decis să îi taie 40% din salariu.

“Prin asta cred ca se confirma faptul ca in Romania justitia functioneaza. Iar asta ma ambitioneaza sa gandesc o lege sau un amendament la Legea Abuzului pe care sa o propun parlamentului, o lege prin care cei care comit abuzurile in institutiile de stat sa fie obligati sa plateasca ei daunele si nu institutia din care fac parte, tocmai in ideea de a-i face pe acestia sa se gandeasca de mai multe ori inainte de a comite astfel de abuzuri”, a declarat Dan Marinescu.

În luna octombrie a acestui an, Dan Marinescu a fost repus pe funcția pe care a ocupat-o prin concurs. Reamintim faptul că Dan Marinescu cel care a ocupat funcţia de director proiect la Termocentrala Paroşeni a fost schimbat de pe funcţie fără a fi notificat în prealabil.

 

Monika BACIU

1 Comment

  1. Ma bucur ca nu va multumiti cu victoria ci doriti o schimbare de responsabilitati. Felicitari!

Leave a Reply

Your email address will not be published.