.Index Actualitate Politica

Dan Marinescu, propunerea USR Vulcan pentru funcția de viceprimar

Dan Marinescu, propunerea USR Vulcan pentru funcția de viceprimar. Dan Marinescu, candidatul pe care cei de la USR Vulcan l-au avut la alegerile din data de 27 septembrie pentru funcția de primar, este propus acum de formațiunea politică pentru postul de viceprimar. Chiar dacă în momentul de față au fost anunțate alianțe la nivelul municipiului Vulcan, Marinescu este încrezător în șansele pe care le are și își dorește ca și colegii consilieri PNL să îl susțină.

“Mă bucur pentru încrederea acordată din partea colegilor mei din USR Vulcan. Sper că și colegii consilieri din PNL Vulcan vor susține această propunere. Din câte îl cunosc pe noul președinte interimar al PNL Vulcan, el va susține o alianță de dreapta în Consiliul Local însă probabil că după ce va vedea propunerea USR Vulcan pentru pozitia de viceprimar in Consiliul Local, se va consulta și el cu conducerea județeană și cu noul birou local al PNL Vulcan.” a declarat Dan Marinescu.

In noua formulă a Consiliului Local vulcănean vor fi 4 partide, PSD cu 7 consilieri, USR cu 5 consilieri, ProRomânia cu 5 consilieri si PNL cu 2 consilieri. Pentru a fi ales viceprimarul este nevoie de o majoritate minimă de 10 consilieri. În condițiile în care deja s-au anunțat că vor să candideze pentru această poziție atât Malvine Socaci cât și Gheorghe Ile, ambii de la PSD, întrunirea majorității necesare pentru alegerea viceprimarului de la Vulcan, se anunță una interesantă.

“Încă nu știm nimic sigur în ceea ce privește viceprimarul, însă mi-aș dori ca oricine va fi viceprimar să aibă atribuții, să fie implicat activ și nu doar de formă! Pentru asta aș propune ca fișa postului de viceprimar cu toate atribuțiile acestuia să fie votată in Consiliul Local”, a mai precizat Marinescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.