.Index Actualitate

Deponeul ecologic de la Bârcea Mare, inspectat de comisarii Gărzii de Mediu

Deponeul ecologic de la Bârcea Mare, inspectat de comisarii Gărzii de Mediu. Deponeul ecologic de la Bârcea Mare a fost inspectat de comisarii Gărzii de Mediu. Comisarul General al Gărzii Naționale de Mediu, Marioara Artemis Gătej, a efectuat o deplasare la sediul Comisariatului Județean Hunedoara al GNM, pentru o vizită de lucru.

”În timpul întâlnirii cu colegii de la CJ Hunedoara al GNM, s-au discutat problemele cu impact asupra mediului din județ în vederea identificării soluțiilor și a nevoilor logistice pentru buna desfășurare a activității profesionale. Vizita de lucru a continuat pe amplasamentul depozitului ecologic de deșeuri municipale al județului Hunedoara situat în localitatea Bârcea Mare și a vizat aspecte privind modul de gestionare a deșeurilor municipale pe amplasamentul deponeului”, arată Garda De Mediu Hunedoara.

Comisarul genera, alături de colegii din județ, a mai avut o întrevedere cu prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă context în care au fost analizate problemele de mediu din județ. Discuțiile s-au concretizat în pregătire unor acțiuni de control ce se vor desfășura pe raza județului Hunedoara.

Centrul de Management Integrat al Deşeurilor este situat în localitatea Bârcea Mare, la 15 kilometri de Deva. Proiectul sistemului de management integrat al deşeurilor a fost realizat cu finanţare europeană şi are o valoare de peste 57 milioane euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.