.Index Actualitate Administratie

Doi kilometri de drum spre Straja

Doi kilometri de drum spre Straja. Construcția drumului spre Straja, pe o rută alternativă celei care se aglomerează în fiecare sezon din cauza lățimii și a numărului mare de mașini, a fost finalizată.  Edilii au vrut să realizeze o rută alternativă care să descongestioneze traficul spre stațiunea de munte, care în sezonul de iarnă este asaltată de mii de turiști. Drumarii care au intervenit la modernizarea străzii Pomilor, cea care asigură o rută alternativă de legătură între DN 66A și DJ 664A, mai exact între Bulevardul Păcii și strada Straja, prin strada Pomilor, au finalizat turnarea covorului de asfalt pe întreaga lungime a acestei străzi, de peste 2 kilometri.

“Ne-am asumat această obligație încă de la începutul anului, atât în fața cetățenilor care locuiesc pe strada Pomilor, dar și în fața turiștilor care întâmpinau greutăți în traficul rutier spre Straja, în mod special în sezonul de iarnă. Am îndeplinit această misiune după cum se poate constata înainte de termenul pe care ni l-am fixat și, pentru acest lucru, vreau să le mulțumesc celor de la Apa Serv pentru că au finalizat rapid lucrările la realizarea rețelei de apă și canalizare, precum și drumarilor care, de asemenea, s-au mobilizat și, în ciuda vremii nefavorabile din ultima lună au reușit să finalizeze întreaga investiție în modernizarea străzii Pomilor. Cred că este unul dintre cele mai importante obiective de investiții pe care le-am făcut atât pentru cetățeni, dar și pentru turiștii care vor veni de acum înainte la Straja”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Odată cu realizarea acestui drum, accesul turiștilor spre stațiunea montană va fi mult mai facil, evitându-se astfel aglomerația.

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.