.Index Actualitate Politica

Echipa ALDE Lupeni se reîntregește!! La PSD!

Echipa ALDE Lupeni se reîntregește!! La PSD! În cursul zilei de miercuri, 29.07.2020 domnul Resiga Andrei, în prezent consilier local la Primăria Municipiului Lupeni din partea ALDE, s-a alăturat primarului Lucian Resmeriță și a trecut la PSD Lupeni.

“Mă bucură faptul că tot mai mulți oameni de bine din municipiul Lupeni decid, să se alăture proiectului meu de modernizare a municipiului Lupeni. Și domnul Resiga Andrei devine din acest moment membru în marea familie PSD Lupeni.Împreună cu toți oamenii de bine și întreaga echipa a Organizației PSD Lupeni vom dezvolta municipiul Lupeni”, a declarat Lucian Resmeriță primarul municipiului Lupeni.

”Am luat decizia astăzi, de a mă alătura echipei conduse de domnul primar Resmeriță Lucian, impresionat fiind de evoluția deosebita pe care o cunoaste municipiul Lupeni în ultima vreme și astfel să îmi aduc contribuția la proiectul acestuia de modernizare a localitătii. Mulțumesc foarte mult membrilor PSD Lupeni, care m-au primit cu brațele deschise in aceasta mare și frumoasă familie!”, a precizat Andrei Resiga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.