.Index Actualitate

Echipament sportiv pentru fotbaliștii din Lupeni

Echipament sportiv pentru fotbaliștii din Lupeni. Pentru că sportul este foarte important, două echipe de fotbal din municipiul Lupeni au primit echipamente sportive de la UDMR Lupeni. Este vorba despre Sorii Junior și Dynamic Lupeni care au primit ghete de fotbal și tricouri. Reprezentanții organizației UDMR de la Lupeni spun că viitorul municipiului îl reprezintă copiii iar aceștia trebuie să practice un sport, pentru că sportul înseamnă sănătate.
”Este important pentru noi viitorul micilor fotbaliști din Lupeni. Din acest motiv UDMR Lupeni a donat către echipele de fotbal Sorii Junior și Dynamic Lupeni echipament sportiv. Să le purtați cu plăcere și mândrie. Vă dorim să o purtați cu mândrie și să aveți parte de multe jocuri câștigătoare și în viitor! Este important pentru noi viitorul micilor fotbaliști din Lupeni”, arată membri organizației UDMR Lupeni.

”Astăzi Cubul Sportiv Sorii s-a bucurat de frumoasa donație primită din partea Organizației UDMR Lupeni. Copiii vor fi încântați să primească noile ghete cu care să câștige meci după meci. Mulțumim David Benedekfi”, arată Sorin Corpadi antrenorul celor de la CS Sorii Junior.

Alături de reprezentanții UDMR de la Lupeni a fost și primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, cel care pe parcursul mandatului a demarat o serie de proiecte în localitate pentru cei mici.

”Copiii sunt viitorul acestei comunități. de aceea este foarte important pentru noi ca administrație locală să încercăm să le oferim tot ceea ce este mai bun. De la educație, la sport, toate aceste lucruri sunt importante pentru ca un copil să se dezvolte armonios în municipiul nostru. De la parcurile pe care le-am renovat tocmai pentru ca cei mici să se bucure, la terenurile de sport. Taote aceste investiții vor continua în municipiul Lupeni”, a declarat Lucian Resmeriță primarul municipiului Lupeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.