.Index Actualitate Administratie

Educatorii răsplătiţi de comunitatea locală de la Petroşani

Dascălii sunt cei care ne deschid porţile spre cunoaştere. Pentru acest lucru, Consiliul Local Petroşani şi Primăria municipiului Petroşani pregătesc un eveniment. Pe ordinea de zi a şedinţei de consiliu se află un proiect de hotărâre care prevede alocarea sumei de 5500 de lei pentru organizarea Zilei Mondiale a Educatorului.

“De-a lungul anilor, în semn de respect faţă de munca celor care lucrează în sistemul de învăţământ, instituţia noastră a premiat cadrele didactice, nedidactice şi personalul auxiliar care şi-a încetat activitatea în decursul anului respectiv. Anul acesta, conform situaţiilor prmite de la instituţiile de învăţământ din municipiul nostru, sunt 8 persoane care s-au pensionat sau urmează să o facă până la finele anului”, arată Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

Cadrele didactice, dar şi cele auxiliare vor fi sărbătorite într-un cadru festiv.

“Continuând tradiţia şi aprecierea faţă de cei care şi-au dedicat viaţa profesională sistemului de învăţământ şi educării generaţiilor tinere, propun alocarea din bugetul local a sumei de 5.500 lei, în vederea sărbătoririi Zilei Mondiale a Educatorului”, mai arată edilul localităţii.

Suma va fi folosită pentru premierea cadrelor didactice, nedidactice şi a personalului auxiliar care şi-au încetat activitatea în acest an. Totodată acestor persoane li se va înmâna şi o plachetă.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.