.Index Actualitate

Engleză intensiv, la IG Duca

duca_petrosaniLimbile străine constituie un avantaj major în rândul copiilor. Părinţii care se gândesc serios la educaţia celor mici solicită unităţilor de învăţământ introducerea unui număr cât mai mare de limba engleză şi nu numai. Astfel, din acest an şcolar, la Şcoala Gimnazială IG Duca din Petroşani vor fi înfiinţate două clase de intensiv engleză. Aceste activităţi lingvistice nu vor fi singurele. Se are în vedere introducerea unor ore de balet şi nu numai.

“Atat la invatamantul primar cat si la cel gimnazial noi avem o paleta diversificata de optionale. Ne dorim ca din aceasta toamna ca limba germana sa se studieze la cei mici si speram sa si reusim acest lucru. Ne-au fost solicitate de catre parinti optionale care daca nu le vom putea aseza in programul copiilor, le vom putea aseza in programul after school. La acest program in afara de faptul ca cei mici isi fac temele au si activitati recreative si aceste activitati sunt importante pentru formarea fiecarui copil. Din toamna anului nou scolar vom avea doua clase de intensiv engleza. Am facut toate demersurile pentru aceste clase la cererea parintilor care si-ar dori ca incepand cu clasa a V a sa se studieze limba lui Schakespeare”

Pentru toate aceste activităţi este nevoie de cadre didactice, însă există şi voluntari care vor preda la aceste ore. Orele de limbă străină sunt cele mai cerute de părinţi, care văd astfel un viitor mai bun pentru copiii lor.

 

Monika BACIU

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.