.Index Actualitate

Familia Ridzi îşi doreşte o Românie prosperă

DSC_0042_04

Familia Ridzi a votat cu gândul pentru o Românie modernă şi sigură. Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, a fost la vot împreună cu soţia sa, deputatul Monica Iacob Ridzi. Cei doi au votat pentru o localitate modernă, pentru o Românie modernă şi sigură.

 

“Am venit cu gândul de a trăi într-un Petroşani modern, într-o Vale a Jiului modernă, într-o Românie modernă, doresc foarte mult să trăim într-o ţară în care oamenilor să nu le mai fie teamă, să nu le mai fie teamă că vor pierde locuri de muncă sau nu vor găsi un loc de muhncă. Îmi doresc să trăiesc într-o ţară şi într-o Vale a Jiului în care oamenii să vină acasă şi să nu mai fie obligaţi să plece în afara ţării, în care tinerii şi copiii noştri să aibă un viitor. Îmi doresc să trăiesc într-o Vale a Jiului şi într-un oraş în care să îmi pot creşte copiii în siguranţă şi într-o Vale a Jiului şi într-un oraş în care să mă pot mândri”, a declarat deputatul Monica Iacob Ridzi, la ieşirea de la urne.DSC_0056_03

 

Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani a subliniat că viitorul preşedinte al României trebuie să fie unul care să reprezinte ţara cu demnitate.

 

DSC_0059_04

“Cred că este foarte important ca viitorul preşedinte să fie acel preşedinte care să garanteze românilor că România este un stat care merită să fie respectat în Europan şi în întreaga lume şi să fie un preşedinte de care nouă românilor să ne fie drag să vorbim şi prin tot ceea ce el face să ne dea nouă speranţa şi garanţia că în România copiii noştri o vor duce mult mai bine şi vor fi în siguranţă”, a declarat primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.