.Index Actualitate Administratie

Foc de artificii grandios la trecerea dintre ani

Foc de artificii grandios la trecerea dintre ani. Municipiul Petroșani se pregătește pentru noaptea de revelion. La trecerea dintre an, la Petroșani va avea loc un foc de artificii grandios. Astfel, petroșănenii care vor petrecere revelionul în stradă vor avea parte de un spectacol pirotehnic de amploare.

“Vă oferim un spectacol piromuzical în aer liber cu intensitate mare (categoria 3, 4) tras din 3 poziții. Intensitatea focului fiind medie spre mare cu durata de 7 minute, diverse efecte pirotehnice (candele, jerbe, vulcani, comete, palmieri, single shot-uri, single row-uri, bombe de 3 – 6 inch.) cu plecare în V sau Y la o înalțime de 70 – 100 metri. Finalul focului de artificii fiind grandios cu câteva bombe de foarte mare calibru. Pachetul mai include la început și un spectacol de artificii la nivelul solului format din 8 vulcani de diverse înălțimi ( 2 – 6 metri), 500 bombițe de calibre diferite”, arată achiziția.

În fiecare an autoritățile locale de la Petroșani au organizat revelionul în aer liber pentru cei care nu au petrecut noaptea dintre ani în alte locații.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.