.Index Actualitate

Furnizarea agentului termic de către Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA

 

HPIM0722.JPGComplexul Energetic Hunedoara SA – Sucursala Electrocentrale Deva anunţă că începând cu data de 10 octombrie 2014, în Municipiul Deva s-au încheiat probele hidraulice în vederea pornirii sistemului centralizat de încălzire pentru anul 2014-2015, astfel că de la această dată toate cele 34 de puncte termice funcţionează în funcţie de temperatura exterioară.

În prezent Sucursala Electrocentrale Paroşeni furnizează agent termic către Municipiul Petroşani în baza comenzii emise de către SC Termoficare asigurând apă caldă menajeră 24 ore/zi şi încălzire în intervalul orar 22,00-06,00.

Pentru Municipiul Vulcan se aşteaptă solicitare sub formă de comandă pentru perioada următoare.

Pentru Municipiul Lupeni, lichidatorul judiciar al S.C Universal Edil S.A. si-a exprimat intenţia de a se solicita furnizarea agentului termic începând cu data de 03.11.2014, însă hotărârea va fi luată după întrunirea Comitetului Creditorilor.

Ca urmare, Asociaţiile de Proprietari/Societăţile comerciale, respectiv proprietarii/Societăţile comerciale cu contorizare individuală, pot să pornească sistemul de încălzire propriu în funcţie de nevoile fiecărui consumator, după luarea măsurilor de evitare a inundaţiilor în apartamente/spaţii comerciale.

Totodată comunicăm că începând cu data furnizării încălzirii, este interzisă orice intervenţie neautorizată asupra instalaţiilor de termoficare, în vederea executării de debranşări.

Vă informăm că prin HCA 24 / 21.10. 2014 s-a aprobat participarea Sucursalei Electrocentrale Paroşeni la licitaţia organizată de Asociaţia de Dezvoltare Intracomunitară Termoficare Valea Jiului pentru preluarea serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat, licitaţie ce va avea loc la data de 30.10.2014.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.