.Index Actualitate Administratie

Grădinița de pe Viitorului va fi echipată la standarde europene

Grădinița de pe Viitorului va fi echipată la standarde europene. Autoritățile locale de la Lupeni au demarat o nouă etapă în ceea ce privește modernizarea grădiniței de pe strada Viitorului. Un contract în valoare de 134.000 de lei a fost scos la licitație și are ca obiect ”servicii de management de proiect pentru Proiectul ”Grădinița Viitorului – Reabilitare și echipare grădiniță și reabilitare alei de acces la grădiniță în zona dintre străzile Viitorului și Tineretului”, Obiectivul general al proiectului “Grădinița Viitorului – Reabilitare și echipare grădiniță și reabilitare alei de acces la grădiniță în zona dintre străzile Viitorului și Tineretului” îl constituie îmbunătățirea calității vieții populației în municipiul Lupeni”.

”Întrucât îmi doresc să facem cât mai multe investiții în municipiul Lupeni , în vederea dezvoltării acestuia pe toate planurile, atât în domeniul educațional prin modernizarea instituțiilor de învățământ, dotarea acestora cu echipamente moderne și performante, al sănătații, infrastructurii dar și a parcurilor din localitate și prin toate acestea să oferim un grad ridicat al calității vietii lupenenilor, pentru a putea pune în aplicare toate proiectele pregătite, vom face tot posibilul ca pentru dezvoltarea municipiului Lupeni , să atragem cât mai multe fonduri europene .Ne vom dezvolta cu fonduri europene!”, a declarat Lucian Resmeriță primarul municipiului Lupeni.

Modernizarea sistemului educațional si dotarea instituțiilor de învățământ din municipiul Lupeni, reprezintă unul din obiectivele principale pentru primarul Lucian Resmeriță. Întrucât proiectele pe care dorește să le implementeze pentru dezvoltarea și modernizarea localității sunt numeroase și necesită investiții majore, edilul și-a propus să atragă cât mai multe resurse financiare din fondurile europene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.