Gunoiera nu ajunge la ei

miz2

 

Maşinile de gunoi nu ajuns pretutindeni. Locuitorii mai multor zone ale municipiului Petroşani sunt înţepeniţi în lumea a treia. Sunt locuri unde nu ajunge autospeciala care trebuie să ridice gunoiul, air din acest motiv cetăţenii nici nu plătesc taxe.

 

“Noi avem program săptămânal pe fiecare zonă şi fiecare cartier, deci gunoaiele se ridică. Sunt anumite locaţii de pe strzi lăturalnice la care nu se ridică gunoiul şi nici nu se plăteşte taxa de gunoi fiindcă sunt amplasate în zone în care maşinile nu pot ajunge să ridice acel gunoi. Deci nici persoanele nu plătesc, dar nici pretenţii nu pot avea. Maşinile nu ajung în zona Saşa, strada Transilvaniei, pe strada Poligonului, o anumită parte şi zona Dâlja, Coasta, localităţile componente ale municipiului Petroşani”,  a declarat Daniel Vişan, director executiv SPADPP Petroşani.

 

 

În schimb, o altă problemă este semnalată de cetăţenii din Bosnea care se plâng de faptul că nu li se ridică gunoiul. Aici municipalitatea a instalat tomberoane pe suparafaţa a 80% din zonă, însă multe dintre coşuri au fost vandalizate sau duse la fier vechi.

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.