Haralambie Vochițoiu: “Am votat pentru ca toți românii să se simtă români la ei acasă ”

Haralambie Vochițoiu, candidatul PMP pentru Camera Deputaților, a votat pentru ca România să fie acasă pentru toți cetățenii.

”Am votat pentru un Parlament de maxim 300 de parlamentari, așa cum doresc românii. Am votat pentru ca toți românii plecați în străinătate să fie sprijiniți de statul român. am votat pentru ca toți românii să se simtă români la ei acasă. Am votat pentru ca defrișările ilegale să fie stopate, pentru ca pensiile românilor să fie unele echitabile, iar salariile românilor să fie unele pe măsura muncii lor”, a declarat Haralambie Vochițoiu, la ieșirea din secția de votare.

img_5163Haralambie Vochițoiu consideră votul de astăzi ca fiind unul decisiv pentru viitorul românilor.

“Votul  astăzi al hunedorenilor este extrem de important. Dacă Hunedoara a ajuns cel mai depopulat județ în ultimii 26 de ani asta se datorează, în primul rând, politicienilor care l-au condus pe rând sau împreună. Eu abia aștept ca împreună cu colegii mei de mâine să intrăm în slujba hunedorenilor, în slujba românilor. Unii politicieni de la vârf su vulnerabili, având dosare penale, chiar condamnați. Acei oameni sunt pietrele de moară din politica românească, acei oameni sunt vulnerabili, acei oameni nu mai au ce să caute în politica românească și sper  ca astăzi românii să-i elimine prin votul lor”, a mai spus Haralambie Vochițoiu.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.