.Index Actualitate Administratie

Hilar şi infracţional Ramuri înflorite iau locul capacelor de canal

10947469_10204083889841257_1664947570_nSituaţie hilară şi infracţională în acelaşi timp, la Petroşani. Capacele de canal dispar de pe domeniul public în fiecare noapte. Dimineaţa în locul lor apar crengi de copaci cu hârtii colorate, iar situaţie pe cât de hilară pe atât de periculoasă poate deveni pentru trecători şi conducătorii auto. Cei care nu sunt atenţi pot cădea cu uşurinţă într-un canal, în timp ce şoferii îşi pot avaria serios autoturismele fără ca nimeni să se facă vinovat.

 

“Aşa cum s-a întâmplat şi în săptămâna Patimilor şi în seara precedentă au fost furate de pe domeniul public un număr de trei capace, pe strada Constructorul. Noi am sesizat administratorul reţelelor, în speţă, SC ApaServ, pentru luarea măsurilor de urgenţă privind înlocuirea acestora. Au fost sustrase de pe domeniul public şi de pe strada Carpaţi, Aleea Trandafirilor, strada Liliacului şi tot la fel am notificat operatorul care administrează reţelele pentru luarea măsurilor şi eventual să facă şi sesizare la Poliţie”, a declarat Daniel Vişan, director executiv SPADPP Petroşani.

 

Deşi problema este una veche, niciun făptaş nu a fost prins până la momentul de faţă, asta deşi zilnic dispar capacele de canal.11160340_10204083889801256_1973269492_n

 

“Situaţie nu este de ieri sau de astăzi, este o problemă la nivelul întregii Văi a Jiului, dar deocamdată nu am informaţii în sensul că ar fi fost prins un făptaş”, a mai spus sursa citată.

 

Conducătorii auto nu pot face altceva decât să evite aceste capcane, făcând slalom printre ramuri înfloriţi plantaţi minuţios în locul capacelor de canal.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.