.Index Actualitate

Hotelul Rusu se redeschide și promovează produsele locale

Hotelul Rusu, situat la poalele munților Părâng, se redeschide. Administratorul complexului vine cu o nouă viziune. Cristian Tamaș, administratorul Hoteluri Rusu, vine în sprijinul producătorilor locali. Pandemia de coronavirus a afectat grav industria Horeca.
Oamenii de afaceri caută soluții pentru a ieși din criza aceasta fără precedent.

“Joi, 4 iunie, vom redeschide Complexul Rusu( hotelul cu sistem de room service si terasele exterioare), in conditii de siguranta maxima.Dorim să introducem si sa promovam in meniul nostru produse tradiționale locale bio, astfel producătorii locali interesați ( din Valea Jiului si din Tara Hategului ) pot lua legătura cu noi la numărul de telefon 0742087111”, arată reprezentanții Hotelului Rusu.
În această perioadă s-a vorbit foarte mult despre sprijinirea producătorilor locali, iar măsura luată de cei de la complex este clară.

“Obiectivul clar este promovarea produselor românești și colaborarea doar cu furnizorii români ,evitând companiile mulținationale si lanțurile de firme care au speculat din plin această criza. În acest sens, una in măsurile luate începând cu 4 iunie este vânzarea la recepția hotelului a măștilor de unică folosință cu 3 straturi la pretul real de achiziție de 1,2 lei/bucata( maxim 30 bucăți/ persoana, minim 1 bucata/ persoana).Va asteptam cu drag!”, mai arată cei de la Hotelul Rusu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.