.Index Actualitate Administratie

La Vulcan clopoțelul de început de an școlar va suna pe Bulevardul Mihai Viteazu

La Vulcan clopoțelul de început de an școlar va suna pe Bulevardul Mihai Viteazu. Elevii de la toate unitățile de învățământ din municipiul Vulcan sunt invitați să ia parte la festivitatea de deschidere a anoului an școlar 2018-2019 în zona Primăriei. Evenimentul este programat pentru luni, 10 septembrie 2019, de la ora 10,00.

”Ne-am dorit să începem noul an școlar sub semnul lui 10, nota care caracterizează și în viața școlară, ca și în orice alt domeniu de activitate, succesul. De aceea, anul școlar începe și la Vulcan în 10 septembrie, chiar la ora 10. Pentru a marca acest important eveniment din viața comunității noaste locale, i-am invitat pe elevi, părinți și profesori, să pășim împreună cu dreptul în noul an școlar, în centrul orașului, în fața Primăriei, să ne vadă toată lumea, pentru că acst moment este unul important pentru fiecare familie din comunitatea noastră locală”, spune primarul Gheorghe Ile.

Mai mult decât atât primarul Gheorghe Ile spune că  la toate unitățile de învățământ din oraș, fie ele grădinițe, școli gimnaziale sau liceu, au fost efectate în perioada vacanței școlare mici retușuri și igienizări necesare pe ici, pe colo.

„Școlile noastre sunt pregătiite pentru elevi. Ele au fost modernizate în ultimii ani și aduse la standarde moderne, astfel încât și din acest punct de vedere, putem aprecia că Vulcanul are școli de nota 10. Astăzi voi verifica toate școlile pentru a mă asigura ca totul este în regulă, iar luni vom da startul noului an școlar”, a mai precizat Gheorghe Ile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.