.Index Actualitate

Locuitorii blocurilor din Aninoasa nu își părăsesc locuințele

Locuitorii blocurilor din Aninoasa nu își părăsesc locuințele. Localnicii din Aninoasa care locuiesc în blocurile aflate într-o stare avansată de degradare refuză să își părăsească locuințele. Autoritățile județene au în vedere relocarea oamenilor, în cazul în care situația se agravează. 30 de clădiri sunt în pericol de prăbușire, la Aninoasa. Blocurile vechi, de mai bine de 100 de ani riscă să se prăbușească în orice moment. Potrivit Grupului de Suport Tehnic sunt construcții vechi care datează din anul 1890 și sunt afectate din punctul de vedere al rezistenţei.

“Au fost luate în considerare alternative de relocare a locuitorilor din clădirile cu un grad ridicat de degradare, în cazul în care situația o va impune, precum și măsuri pe termen mediu și lung cu privire la posibilitatea reabilitării locuințelor afectate din orașul Aninoasa”, arată Prefectura Hunedoara.

Prefectul județului a evaluat, în orașul Aninoasa, împreună cu primarul orașului, Dunca Nicolae, starea blocurilor de pe strada Libertății afectate de ninsorile din luna decembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.