Lupeni. A început reabilitarea trotuarelor din zona Nivelt

Municipiul Lupeni îşi schimbă, vizibil, înfăţişarea. Lucrările de modernizarea localităţii continuă într-un ritm alert. După derularea proiectelor de rafacere a infrastructurii afectate de indundații de pe Bulevardul Păcii și din Cartierul Bărbăteni, edilii lupeneni au căutat și au găsit soluții pentru reabilitarea și a altor zone din municipiul Lupeni, acolo  unde infrastructura nu a suportat reparații în ultimii ani.

PRIMAR“Îmi exprim şi pe această cale satisfacţia cu privire la faptul că reușim să derulăm încă un proiect important pentru  localitatea noastră. Prin derularea proiectului de modernizare a trotuarelor și străzilor din municipiul Lupeni,  reușim  să dăm curs numeroaselor solicitări venite din partea cetăţenilor  care se plângeau de starea avansată de degradare a acestora, astfel se rezolvă  o mare problemă pe care o întâmpinau cetăţenii şi în mod deosebit mamele cu copii mici pe care îi plimbă cu căruciorul şi persoanele cu deficienţe în deplasare, dar şi aspectul urbanistic al oraşului. Derularea proiectului de asfaltare a trotuarelor se va face în prima etapă în zona cuprinsă între Zona Nivelt și Primăria municipiului Lupeni, pe partea cu Banca Comercială Română, această zonă având cel mai mare grad de degradare și fiind una din cele mai tranzitate zone din oraș și tot în această etapă vor fi reabilitate și scările din zona Bucura. Administrația locală  face eforturi deosebite pentru derularea unor proiecte care să ducă la creșterea gradului de urbanizare a localității noastre și creșterea gradului de confort pentru cetățeni”,  a declarat Cristian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni.

Din această săptămână a început derularea proiectului  ,,Modernizare străzi drumuri și trotuare în municipiul Lupeni”. Acest proiect a intrat într-o primă fază de execuție cu modernizarea trotuarelor cuprinse între  Zona Nivelt și Primăria municipiului Lupeni, pe partea cu Banca Comercială din Lupeni.    Modernizarea  trotuarelor în municipiul Lupeni, a fost solicitată de cetățeni    prin numeroase demersuri făcute la Primăria din localitate, demersuri prin care se aducea în atenția edililor starea avansată de degradare a acestora şi li s-a solicitat urgentarea demersurilor pentru asfaltarea şi refacerea lor.

Monika BACIU

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.