Ziua Vârstnicilor sărbătorită la Lupeni

Municipalitatea de la Lupeni îşi cinsteşte vârstnicii. La Lupeni va avea loc la finele acestei săptămâni un eveniment prin care se doreşte sărbătorirea vârstnicilor. În fiecare an, la data de 2 octombrie, pe plan mondial se marchează Ziua Internaţională a Vârstnicilor.

PRIMAR“Orice comunitate trebuie să îşi respecte decanii de vârstă, iar noi nu facem excepţie. Nu trebuie să uităm faptul că aceşti oameni au contribuit la dezvoltarea societăţii, datorită lor trăim liberi, iar noi, cei tineri trebuie să le arătăm respectul ce li se cuvine”, a declarat Cristian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni.

Pentru acest eveniment, municipalitatea de la Lupeni a alocat suma de 100.000 de lei. tot la Palatul cultural din localitate timp de trei zile, respectiv din data de 1 până în 3 octombrie se vor organiza cate doua spectacole pe zi, cu intrare gratuita, pentru toti varstnicii cu varste de la 50 de ani in sus. Fuego şi Irina Loghin îi vor încânta pe vârstnicii din localitate.

“Spectacolul va avea loc la Palatul Cultural Minerul din Lupeni. Accesul se va face pe bază de invitaţii. Acestea vor fi distribuite la Palatul Cultural Minerul în perioada 28 septembrie – 2 octombrie 2016 între orele 10-14 pe baza cărţii de identitate”, arată reprezentanţii administraţiei locale de la Lupeni.

În ultima perioadă, municipiul Lupeni s-a dovedit a fi o gazdă pentru spectacolele culturale de mare anvergură.

Monika BACIU

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.