.Index Actualitate

Maşină făcută scrum

11846109_1595524197378304_724201455_nIncendiu de amploare la Petroşani. Un autotusim, două căpiţe de fân şi mai multe anexe gospodăreşti au fost mistuite de un incendiu care a avut loc, ieri la prânz, pe strada Lunca, în spatele Detaşamentului de Pompieri din Petroşani. Trei autospeciale ale pompierilor au fost detaşate la faţa locului pentru a stinge flăcările care mai aveau puţin şi ajungeau la gospodăria victimelor.

 

“Ne-am deplasat cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, încercăm să lichidăm incendiul după care vom trece la stabilirea cauzei. Incendiul a fost dificil datorită temperaturii foarte mari care a fost degajată şi distanţei foarte mici până la locuinţă deoarece era pericol iminent la propagare la aceasta”,  a declarat Cristian Baleia, locţiitor comandat Detaşamentul de Pompieri Petroşani.

 

Din primele cercetări, se pare că incendiul a pornit de la un autoturism care se afla într-una din construcţii.

 

“Din primele date se pare că a pornit de la autoturism, dar momentan nu pot da mai multe detalii. Un aututorim, două căpiţe de fân şi construcţia în sine au ars”,  a mai spus sursa citată.

 

Pericolul a fost cu atât mai mare cu cât din anexele gospodăreşti au fost scoase mai multe tuburi de oxigen care ar fi putut oricând să explodeze.

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.