A murit la locul de munca

12Un bărbat care lucra în amenajări interioare la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul din Vulcan a murit in aceasta după amiază, în condiții suspecte. Omul a fost găsit lângă o schelă de 1,4 m înălțime, cel mai probabil, după ce i s-a făcut rău și chiar dacă a fost resuscitat mai multe minute, nu și-a mai revenit. Inspectorii ITM spun că omul a fost găsit căzut jos și nu se știe ce i s-a întâmplat. Un alt muncitor l-a găsit și a alertat salvatorii, însă, nu au mai putut face nimic ca să îl salveze.

 

„Atât cei de la SMURD, cât și cei de la medicină legală nu au constatat urme vizibile de violență și atunci suspicionează că ar fi făcut infarct. Omul lucra singur în zona în care dădea cu amorsă pe un perete, iar martorii l-au găsit căzut și inconștient”, a spus Ileana Bodea, șefa ITM Valea Jiului.

 

Inspectorii de muncă spun că cercetează accidentul, dar așteaptă și certificatul medico-legal, care va lămuri dacă moartea a fost violentă și atunci, probabil, vor vorbi despre un accident de muncă, sau dacă omul a făcut infarct.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.